fbpx Skip to main content
Zapis

RAZMIŠLJAJTE POZITIVNO KER ZAKON PRIVLAČNOSTI DELUJE

By 18 septembra, 201921 oktobra, 2019No Comments
ZAKON PRIVLAČNOSTI

Zakon privlačnosti definitivno deluje in obstaja, zato je pomembno da razmišljamo pozitivno. Privlačimo tisto, kar si zelo globoko želimo. Vsa občutja, ki jih imate v sebi, privabljajo vaš jutri. Skrbi privabljajo še več skrbi. Tesnoba privablja še večjo tesnobo. Žalost privablja še večjo žalost. Nezadovoljstvo privablja še več nezadovoljstva.

 

IN…

 

Veselje privablja še več veselja. Sreča privablja še več sreče. Mir privablja še več miru. Hvaležnost privablja še več hvaležnosti. Prijaznost privablja še več prijaznosti. Ljubezen privablja še več ljubezni. 

 

Zakon privlačnosti in vaša notranja občutja

 

Vaša naloga se skriva v vaši notranjosti. Če hočete spremeniti svoj svet, morate spremeniti svoja notranja občutja. Je to res tako težko? Vesolje vas vodi in se sporazumeva z vami vsak trenutek vašega življenja. Odziva se na vaše misli in vam z vašimi občutji posreduje dragocene povratne informacije. Vaša občutja so kozmično sporazumevanje! Dobra občutja pomenijo, da je nekaj dobro za vas. Slaba občutja naj pritegnejo vašo pozornost, da boste spremenili tisto, čemur se ravno posvečate. Naravnajte se na kozmično sporazumevanje, ki vas spremlja vsak dan. Nikoli niste sami, niti za trenutek. Vesolje je čisto poleg vas na vsakem koraku in vas zvesto vodi. Le prisluhniti mu morate!

 

Iščite darilo v vsem, zlasti ko se soočate z nečim, kar se na prvi pogled zdi neugodno. Vse, kar privlačimo, nam omogoča rast, kar pomeni, da nam konec koncev vse koristi. Če se hočemo prilagoditi novi poti in novi smeri, potrebujemo nove lastnosti in močne plati, te lastnosti pa so vedno natančno tisto, kar moramo pridobiti, da bi v življenju dosegli veličastne stvari, ki so pred nami.

 

Vi kot oseba ste enkratno in veličastno bitje. Med vsemi milijardami ljudi na planetu ni še ene takšne osebe, kot ste vi, in že samo vaš obstoj je ključen za delovanje Vesolja, ker ste del njegove celote. Vse kar vidite in vse kar je, ne bi moglo obstajati brez vas!  Obstaja preprost a učinkovit postopek, ki ga lahko opravite vsak dan, da boste dosegli ugodno sozvočje z Vesoljem in zakonom privlačnosti. Udobno sedite. Bodite pozorni, kako se počutite, nato pa sprostite svoje telo. Ko to naredite, ga sprostite še nekoliko bolj. In nato celo še bolj.

 

In še bolj! To globoko sproščanje ponovite sedemkrat in se vsakič sprostite, kolikor se le morete. Ko končate, bodite pozorni na razliko v vašem počutju v primerjavi s tistim pred postopkom. Zdaj ste v sozvočju z Vesoljem in zakonom privlačnosti! Ljubezen je najvišja sila, ki jo imamo, da bi dosegli popolno sozvočje z zakonom privlačnosti. Čim več ljubezni občutimo, tem večja je naša moč. Čim več nesebične ljubezni občutimo, tem bolj brezmejna je naša moč.

 

Zakon privlačnosti imenujejo zakon ljubezni, kajti ta zakon sam je darilo ljubezni za človeštvo. To je zakon, po katerem si lahko ustvarimo neverjetno življenje. Čim več ljubezni občutimo, tem večja je naša moč, da ustvarimo veličastno življenje ljubezni, veselja in sozvočja.  Kaj občutimo, ko smo v sozvočju z Vesoljem? To je enak občutek, kot če lebdimo na vodi. Če ste napeti ali če se upirate vodi, se boste potopili. Če se ji prepustite, vas bo nosila in boste lebdeli. Takšna so tudi občutja in tako se uskladite z vesoljem. Preženite napetost in se prepustite!

 

Si želite individualen pogovor oziroma posvet na to temo z življenjskim arhitektom Alejandrom?

Kontaktirate me lahko na mail info@alejandro.si

Čudovit in sproščujoč dan in ne pozabite…Zakon privlačnosti obstaja in deluje!

Vaš Alejandro