MOJE POSLANSTVO

Moja želja po tem, da pomagam ljudem je postala tako velika, da je nastala tale spletna stran.
Mnenja ljudi, ki sem jim pomagal z nasveti so v meni vzbudila željo po spremembi, željo po tem, da pomagam vsem vam.
Za mano so mnoge preizkušnje, ki niso bile lahke. Za mano so težke zgodbe, ki so se v tistem trenutku zdele nepremagljive, danes pa gledam na njih kot na preizkušnjo, ki je iz mene naredila boljšega človeka, ki zna ceniti odkrite in pristne ljudi okoli sebe. Moč pozitivnega razmišljanja mi je vedno pomagala, da grem naprej. Spremembe so včasih boleče, a hkrati nujno potrebne.

Vedeževalec in jasnovidec

vedeževalec

Sposobnost videnja sem pri sebi spoznal zelo pozno. Zelo dolgo sem si govoril, da to kar čutim in vidim enostavno ni možno. Govoril sem si, da to kar mi govori intuicija, enostavno ni mogoče.
Ko sem v trenutku prišel do spoznanja, da je vse kar čutim resnično in mi nekaj sporoča, sem začel to poslušati in danes sem z velikim veseljem in srčnostjo pripravljen pomagati tudi vsem vam.

Življenjski arhitekt

V življenju se enostavno znajdemo v situaciji, ko potrebujemo arhitekta, saj smo enostavno izgubili smer in enostavno ne vemo kako bi gradili svoje življenje naprej. Moje poslanstvo in želja je, da vam v takšnem trenutku pomagam z nasveti, pogovorom in jasnim načrtom, ki ga seveda kreirate sami.

Življenjski motivator

V življenju se velikokrat znajdemo v trenutku, ko izgubimo motivacijo, smisel za naprej. Nekateri ljudje so zmožni bolj globoke samomotivacije in jasnega postavljanja ciljev, drugi spet ne.
Včasih se zelo nepričakovano znajdemo v situaciji, ko enostavno ne vidimo kako naprej, tako v partnerstvu, med prijatelji, na področju kariere ali kje drugje.
Verjamem, da vas lahko motiviram še v tako težkem trenutku in vas naučim, kako se motivirati in kako jasno zastaviti cilje.