fbpx Skip to main content
Zapis

Kako duša izbere novo družino?

By 31 marca, 2023No Comments
Duša in novo življenje

Duša in novo življenje – Spočetje novega življenja je največji čudež narave. Ko se nova duša pripravlja na vstop v svet, se zdi, da ima nekaj vgrajenega, kar nam omogoča, da izberemo pravo družino, v katero se bomo rodili. Znanstveniki in duhovni učitelji že leta preučujejo zakaj in kako se duša odloči za svoje starše ter kako ta odločitev vpliva na naše življenje. Preden se poglobimo v to kako duša izbere svoje starše, je treba najprej razumeti kaj sploh duša je in kaj vpliva na njen obstoj. Duša je večna in nesmrtna ter predstavlja našo pravo naravo. Vsaka duša ima svojo vibracijsko frekvenco, ki je edinstvena in se razlikuje od drugih duš. To pomeni, da duše, ki imajo podobno vibracijsko frekvenco, privlačijo druga drugo in se lažje povežejo. Ko se duša pripravlja na utelešenje oziroma na vstop v novo življenje, se odloči za svoje starše na podlagi vibracijskega ujemanja. Duša se tako odloči za družino, v kateri bo lahko najbolje izpolnila svoj namen in se razvijala v najboljšo verzijo sebe.

Duša in novo življenje – Kako torej duša izbere svoje starše? Nekateri verjamejo, da duša izbere starše glede na karmični dolg, ki ga je treba odplačati. To pomeni, da ima vsak od nas določeno število karmičnih dolgov, ki jih je treba odplačati, preden se lahko popolnoma osvobodimo in dosežemo popolno razsvetljenje. Duša tako izbere starše, ki nam bodo pomagali pri odplačevanju teh dolgov, saj imajo sami podobne karmične lekcije. Poleg tega pa duša izbere starše tudi glede na to, kaj najbolj potrebuje za svoj razvoj. To se lahko nanaša na številne stvari, kot so določene izkušnje, sposobnosti, znanja in odnosi. Duša tako izbere starše, ki nam bodo pomagali pri razvoju določenih sposobnosti in nam omogočili, da se naučimo določenih lekcij.

Ko duša izbere svoje starše, se ustvari edinstvena dinamika, ki vpliva na našo rast in razvoj. Naše starše vidimo kot vzornike, saj nas učijo kako živeti in se obnašati v svetu. Prav tako nam pomagajo razviti pozitivne lastnosti kot so ljubezen, sočutje, potrpežljivost in odpuščanje, ki so pomembne za naš duhovni razvoj. Poleg tega pa starši vplivajo tudi na našo samopodobo in na način, kako vidimo svet. Če starši vzpostavijo zdrav odnos z nami, nas sprejmejo in podpirajo, bomo kot otroci dobili trdne temelje za razvoj zdrave samopodobe. Če pa se starši ne zavedajo kako njihova dejanja vplivajo na nas, se lahko razvijejo negativni vzorci, ki jih bomo nosili s seboj skozi življenje.

Kljub temu, da duša izbere svoje starše pa ni zagotovila, da bodo stvari vedno potekale gladko. Včasih se lahko zgodi, da se starši ne bodo obnašali tako, kot bi si to želeli. V takšnih primerih se lahko duša odloči, da bo izkušnjo izkoristila kot priložnost za učenje in rast.

Duša in novo življenje – Kaj lahko storimo, če se znajdemo v takšni situaciji?

Najprej se moramo zavedati, da nismo žrtev okoliščin in da imamo vedno možnost izbire. Lahko se odločimo, da bomo sprejeli situacijo kakršna je in se iz nje naučili pomembne lekcije. Lahko pa se odločimo tudi to, da bomo naredili spremembe in se osvobodili iz negativnega okolja. Pomembno je da se zavedamo, da imamo vedno moč v svojih rokah. Čeprav smo izbrali svoje starše, lahko sami oblikujemo svojo prihodnost in si ustvarimo življenje kot si ga sami želimo. Vsaka izkušnja ki jo imamo nam lahko služi kot priložnost za učenje in rast. V življenju se nam pogosto zgodi, da se srečujemo z izzivi in ovirami, ki nam lahko predstavljajo težave. Vendar pa se moramo zavedati, da so te izkušnje del našega procesa rasti in razvoja. Vsaka izkušnja nam lahko pomaga, da postanemo boljši in močnejši, če se odločimo, da bomo iz nje izvlekli le najboljše.

Kot sem že prej omenil, duša izbere svoje starše glede na vibracijsko ujemanje. To pomeni, da duše, ki imajo podobne vibracijske frekvence, privlačijo druga drugo in se lažje povežejo. To pa ne pomeni, da smo omejeni le na eno družino ali na eno okolje. Ko se razvijamo in rastemo, se lahko odločimo, da se premaknemo stran od družinskega okolja, ker nam le to ne ustreza in poiščemo nove priložnosti za rast. Lahko se odločimo, da bomo našli nove prijatelje ali nove mentorje, ki nam bodo pomagali, da odkrijemo svoj polni potencial. Vedeti moramo, da izbira staršev ni nekaj, kar bi nas moralo omejevati ali ovirati pri našem življenjskem potovanju. Lahko se odločimo, da bomo vstopili v našo lastno moč in prevzeli nadzor nad našim življenjem.

Čeprav izbira staršev zelo vpliva na naše življenje, je pomembno da se zavedamo, da vsega, kar se nam zgodi, ne moremo nadzorovati. Včasih se zgodi, da pride do situacij, ki jih ne moremo spremeniti. V takšnih primerih je pomembno, da sprejmemo kar je in da se osredotočimo na stvari, ki jih lahko spremenimo. Pomembno je tudi zavedanje, da je vsaka družina edinstvena. Vsaka družina ima svoje posebnosti, svoje težave in svoje darove. Pomembno je da se zavedamo, da smo vsi del nečesa večjega in da vsaka družina prispeva k bogatosti človeške izkušnje.

Če se počutimo da nismo del družine, ki smo si jo izbrali, lahko vedno najdemo svoj kraj v svetu. Obstaja veliko organizacij in skupin, ki so namenjene podpori ljudem, ki se počutijo osamljene ali izolirane. Družina je zelo pomemben del našega življenja, vendar pa ni edina stvar, ki določa našo usodo. Vsak od nas ima lastno pot, ki jo moramo sami odkriti in razviti. Pomembno je da se zavedamo, da smo vedno odgovorni za svoje življenje in da imamo vedno možnost izbire.

Duša in novo življenje – Naša izbira staršev je ena od prvih izbir, ki jih naredimo kot duša, vendar pa ni zadnja. Lahko se odločimo, da bomo izbrali drugo pot in da bomo ustvarili drugačno življenje zase. Pomembno je da verjamemo vase in da verjamemo, da imamo moč, da naredimo spremembe. V zaključku lahko rečem, da je izbira staršev pomembna, vendar pa ni vse. Vsak od nas ima svojo lastno pot, ki jo mora sam odkriti in razviti. Pomembno je da se zavedamo, da smo vedno odgovorni za svoje življenje in da imamo vedno možnost izbire. Družina nam lahko pomaga pri naši rasti in razvoju, vendar pa lahko tudi omejuje naše potenciale. Pomembno je da se zavedamo, da smo mi tisti ki imamo moč, da izberemo svojo pot in da ustvarimo življenje, ki ga želimo.

Vsaka duša ima svoj razlog za izbiro določenih staršev. Lahko je to zaradi učenja določenih lekcij, razvijanja lastnosti ali zato, da bi pomagali pri določenem delu na Zemlji. Pomembno je, da se zavedamo, da je vsaka izkušnja ki jo doživimo, del našega osebnega razvoja. Čeprav izbira staršev morda ni vedno razumljiva ali sprejemljiva je pomembno, da se zavedamo, da je naša duša tista, ki vodi naše življenje. Pomembno je, da se odpremo spoznavanju razlogov za našo izbiro in da se naučimo sprejeti življenje takšno kot je. Naša izbira staršev je le ena od mnogih izbir, ki jih naredimo v svojem življenju. Pomembno je da se zavedamo, da imamo vedno možnost izbire in da smo mi tisti, ki imamo moč, da spreminjamo svoje življenje. Vsak od nas ima svojo lastno pot, ki jo mora sam odkriti in razviti.

Duša in novo življenje – zaključek

Pomembno je da se zavedamo, da smo del večje celote in da naša izbira vpliva na življenje drugih. Zato je pomembno, da se odločamo premišljeno in da se zavedamo, da smo odgovorni za svoja dejanja. V življenju se lahko soočimo s številnimi izzivi in težavami, vendar pa je pomembno, da se zavedamo, da imamo vedno moč, da premagamo ovire in da ustvarimo življenje, kot ga sami želimo. Pomembno je da se osredotočimo na stvari, ki jih lahko spremenimo in da se ne obremenjujemo s stvarmi, na katere ne moremo vplivati.

Naša izbira staršev je pomembna, vendar pa ni edina stvar, ki določa našo usodo. Zavedajte se, da imamo vedno možnost izbire in da smo mi tisti, ki oblikujemo svoje življenje. Verjemite vase in živite življenje kot ga vi hočete!

Si želite pogovor na to temo z mano? Za vas sem dosegljiv na komercialni liniji 090 30 58 ali preko zakupa minut na moji spletni strani, lahko se odločite tudi za pogovor v živo pri meni. Alejandro