MNENJA UPORABNIKOV

Vse napovedi so se uresničile, čeprav najprej nisem verjela, da se bodo. Čas je pokazal, da sva z fantom res za skupaj. Alejandro me je večkrat v težkih trenutkih motiviral, da nisem obupala. Je pa res, da sem tudi z njegovo pomočjo začela delati na sebi in to je tisto, na kar sem najbolj ponosna. Danes sem samozavestna ženska, ki ve, da je najprej potrebno vzljubiti sebe.

Taja

9.3.2021

Alejandra sem izbrala naključno ko sem bila zelo žalostna zaradi ljubezni in srčnih bolečin. Vse napovedi do sedaj so se izkazale za resnične. Najbolj vesela pa sem da mi pomaga pri tem da bi vzljubila sebe in se cenila. Res srčno priporočam g. Alejandra saj ni klasičen vedeževalec ampak je veliko več…meni že kar prijatelj in svetovalec.

Tadeja

21.2.2021

Kad biste me pitali za jednu rijec koja opisuje Alejandra, to bi bila autenticnost. To je mozda jedina osoba koju poznajem koja je najblize u skladu sa svojim izvornim ja i to je neprocjenjivo bogatstvo za njega kao i za ljude oko njega. Osoba koja je prosla dosta iskustva osobno, prebrodila teske oluje i zbog toga moze pomoci drugima. Osoba koja svoj posao radi iz srca, s prirodnom zeljom da pomogne drugima. U svojim najtezim zivotnim trenucima uvijek je bio tu i pomogao mi da pronadjem svoj pravi put. Alejandro je moj najbolji prijatelj kojeg neizmjerno volim i cijenim i istinski sam sretna sto ga imam u svom zivotu.

Dragana V., Zagreb

19.1.2021

Nekega dne sem na spletu zasledila zanimivo objavo o jasnovidcu in življenjskem arhitektu, ki me je takoj prevzela. In ni bilo naključje. Takega človeka sem v tistem trenutku potrebovala…
Ker sem bila v enem težjih trenutkov v svojem življenju sem rekla, da probam poklicati. Takoj, ko sva začela pogovor sem vedela, da je na drugi strani zaupanja vredna oseba.
In res, g. Alejandro me je znal pomiriti, jasno mi je povedal kaj se v mojem življenju dogaja ter mi pokazal pravo pot.
Njegove napovedi so bile prave, pa ne samo to, znal mi je stvari lepo razložiti, kot bi vedel, kaj v tistem trenutku potrebujem.
Vsakemu, ki se v življenju znajde v težkem obdobju in ne ve kako naprej, ga toplo priporočam.
Lepo je imeti ob sebi takega človeka, ki ga lahko vedno pokličeš in te v trenutku napolni z pozitivno energijo.
Hvala, da sva se spoznala.

Petra B.

18.9.2020

Spoštovani gospod Alejandro!

Sem vaša stranka in imam za vas same besede hvale, ki so mi odprle oči, oziroma mnogo lažje prenašam vsak težek dan v mojem življenju oziroma še v kako težkem in neiskrenem zakonu. Vaš iskren glas me vedno umiri in me zopet vrne v prave življenjske tirnice. Hvala vam še enkrat za vašo pomoč, ki nam jo nudite, kadar smo čisto na tleh in ne vidimo poti naprej, z vašo mehkobo v glasu pa se je mnogo lažje spopasti  z težo bremena, ki ga nosim vsaj jaz oziroma mislim, da še kdo.

Prosim bodite mi še vedno na voljo in me vodite po pravih poteh oziroma lažjih zame.

Hvala in lep pozdrav

Alenka K.

16.9.2020

Dragi Alejandro,

bilo mi je zadovoljstvo da komuniciram sa Vama. Sve pohvale za stručnost i pristup koji imate. Hvala Vam na pomoći, bilo je jako korisno. Bili ste u pravu za sve što ste mi rekli. Svakako se čujemo ponovo.
Divna ste osoba, i svakako sve pohvale i preporuke imate sa moje strane.

Milenija V. Beograd

15.9.2020

Pridejo trenutki negotovosti, ko se znajdeš na razpotju. Tudi meni se je zgodilo, da nisem vedela, katero pot naj izberem. V naglici sem iskala pomoč preko interneta. Želela sem si da prvi, ki bo na zaslonu, takoj dvigne telefon. Zgodilo se je in potem sem pogledala koga sem klicala. Bil je Alejandro in po nekaj minutah razgovora sem bila odločna, vedela sem, da bom zmogla. Sledilo je prvo srečanje in zaupanje se je še poglobilo. Ves strah se je razblinil. Zdaj, ko vem da mi je nekdo v oporo, da lahko pokličem kadarkoli in mu lahko brez strahu brezpogojno zaupam, se počutim močno. Ni bilo naključno, to veste, kajne. Verjamem, da ko si pripravljen, vedno dobiš pomoč.

Draga B.

7.9.2020

Moje življenje se je obrnilo na glavo in Alejandro mi je pomagal najti pot. Vedno mi stoji ob strani in vedno se lahko obrnem na njega po nasvet. Življenje mi je prineslo lepo izkušnjo v ljubezni in pomagal mi je razumeti, kaj se dogaja in kakšna je moja pot naprej. Zelo sem mu hvaležna.

Mirjam Ž.

7.9.2020

Predhodno nisem nikoli verjela v razne napovedi, vedno sem bila skeptična. Ko sem bila v dvomih, sem se odločila za posvet z Alejandrom, da mi svetuje pri določenih zadevah oziroma dvomih. Izkazalo se je,  da mi je odlično svetoval glede trenutne situacije in prihodnost se je uresničila.
Priporočam ga prav vsem tistim, ki se znajdete v “temi” in pomagal vam bo!!

Magda B.

7.9.2020

S svetovanjem g. Alejandra sem bila zelo zadovoljna. Klicala sem ga glede svojega zakona. Zelo dobro mi je svetoval in njegovih napotkov se držim. Moram povedati, da se je stanje zelo izboljšalo, z možem sem zelo izboljšala komunikacijo in najin odnos je zopet harmoničen. Ko bom pred kakšno pomembno odločitvijo, ga bom vedno poklicala.

Vesna K.

6.9.2020

G. Alejandro je pravilno napovedal razplet odnosa z mojim prejšnjim partnerjem. Napovedal je, da bom spoznala tujca, ki me bo osrečil in da si bom z njim ustvarila družino. Takrat se mi je to zdelo precej čudno. Danes sem srečna in zadovoljna. Spoznala sem fanta iz tujine in se z njim tudi poročila. Uresničila se mi je tudi res velika želja, da postanem mamica:)

Alenka

8.12.2019

Gospod Alejandro je veliko več kot le vedeževalec. V situaciji, ko mi je bilo res težko mi je pomagal z nasveti in me aktiviral, da sem ponovno našla srečo. Kot življenjski arhitekt mi je pomagal, da se spet postavim na noge in smer življenja obrnem v pozitivno smer.

Brankica

2.12.2019

Mr. Alejandro helped me a lot with the consulting about my job career. He told me that i will change my job and get really good business opportunity and it happened. When i need to decide about some important business projects i always contact him and check how it looks like. He helps a lot with his advices. Thanks a lot!

Eyupp

3.12.2019

Pred časom sem se znašel pred življensko prelomnico. Ugotovil sem, da me žena vara in to kljub temu, da sem ji omogočal vse. G. Alejandro mi je odprl oči in me je naučil kaj pomeni ljubiti in spoštovati sebe. Pomagal mi je dojeti kaj je zdrava samopodoba. Danes sem srečen in zadovoljen. Delam na sebi in še vedno ga večkrat pokličem in povprašam za mnenje. Sedaj razumem kaj dejansko pomeni pomoč življenjskega arhitekta. Hvala 100x!

Tibor

17.11.2019

Iskal sem sebe. Bil sem izgubljen. Zapadel sem v začaran krog, kjer sem vse videl črno. Nisem videl smisla za naprej. Slučajno sem na Facebooku odkril številko g. Alejandra in ga poklical, ker tako nisem imel kaj izgubiti. Ta klic predstavlja prelomnico in začetek težkega odkrivanja samega sebe. Slišiva se redno, saj mi njegovi pogovori in nasveti pomagajo in me motivirajo. Danes vidim smisel in živim za vsak trenutek, hvala in vse dobro še naprej!

Andrej

4.11.2019

Ko sem poklicala g. Alejandra in ga vprašala kaj se mi kaže na področju partnerstva sem doživela šok, ko mi je rekel da bom v roku 2 mesecev zapustila moža in da bom kmalu zatem spoznala srečo v objemu 10 let mlajšega moškega. Zgodilo se je točno to, je pa res da sem sama v sebi sprejela nekaj odločitev kaj sploh v življenju hočem. Ključno je bilo spoznanje, da začnem ljubiti in spoštovati sebe! Alejandro, hvala!

Nada

2.11.2019

Dragi moji,

hvala za vaša mnenja. Za vsako mnenje se posebej zahvaljujem in ga zelo cenim, ker mi res veliko pomeni. Vsi tisti, ki si želite podati mnenje, mi ga lahko pošljete po mailu info@alejandro.si in z veseljem, ga bom objavil na tej spletni strani.

Vaš Alejandro