fbpx Skip to main content
Zapis

Zakaj zakon privlačnosti deluje?

By 29 januarja, 20213 februarja, 2021No Comments
Zakaj zakon privlačnosti deluje?

Zakaj zakon privlačnosti deluje?

V življenju se veliko govori o zakonu privlačnosti. O tem kako lahko v življenje privlačimo vse, kar si želimo. Smo kreatorji svojega življenja in ustvarjamo s svojo voljo in mislimi.

Zakon privlačnosti ni le naravni fenomen, temveč je v resnici univerzalni fenomen. Velja vedno in povsod, tako v fizičnem kot duhovnem svetu. Še najlažje bi ga opisali z besedami: enako privlači enako. Poznajo ga praktično vsa duhovna izročila po svetu, le pod drugačnim imenom. Obstaja nekaj, kar ni oblikovano, a ima sposobnost, da se lahko oblikuje. In to polje se oblikuje glede na impulz, ki vstopi vanj. Človek je ne samo kemično, temveč tudi elektro-magnetno bitje, ki od sebe oddaja in sprejema elektro-magnetne impulze.

Če na primer stopite v prostor veselih ljudi, znate takšno vibracijo prebrati in se z njo začnete tudi usklajevati. Tudi če vam za zakon privlačnosti ni mar, še vedno posegate v to polje in ga vzburjate (sprožate vibracije) na svoj način.

Izvor vzburjanja polja pri človeku se nahaja v njegovih mislih. Osrednji del vsega skupaj se pravzaprav dogaja najprej in predvsem v mislih. Da se tam vzburjenje začne.

Zakon privlačnosti včasih deluje, včasih pa ne. Zakaj je temu tako?

Izvorno polje se preko zakona privlačnosti ne odziva neposredno na naše misli. Odziva se na naše vibracijsko polje, kamor so prevedene naše misli, čustva, ideje … Temu se reče paradigma. Torej, zakon privlačnosti nas zgolj povezuje z izvornim poljem. Tako neprestano privlačimo ustrezne ljudi, dogodke, materialne dobrine… , ki so skladni z našo paradigmo in ne le z našimi mislimi. Če to razumemo, potem lažje razumemo tudi to, da se ljudem, ki se šele začenjajo zavestno spoznavati z zakonom privlačnosti, pogosto zazdi, da ta zakon zanje enostavno ne deluje. Zdi se jim, da bolj ko se trudijo, slabše je.

Namesto, da bi poizkušali razumeti, kaj je potrebno v našem življenju (vibracijskem polju) urediti, nastaviti, popraviti, sprejeti in razumeti, začnemo zahtevati, da naj se zgodi točno to, kar smo si zamislili.

»Kar siješ, to privlačiš,« je moto zakona privlačnosti. Če smo v resnici polni grenkobe in nezadovoljstva, občutkov manjvrednosti, strahov, ki nam jih vceplja družba, mediji, itd….. Kako lahko ob vsem tem, kar nosimo v sebi, s pozitivno mislijo v življenje prikličemo popolnega partnerja in obilje?

Pomembno je torej, da se zavemo, da smo ustvarjalci svojega življenja, vendar ustvarjamo tudi nezavedno. Da postanemo čim bolj zavestni ter se počasi osvobajamo vseh podzavestnih vzorcev, čustvenih blokad in travm, ki so potisnjene globoko v naši podzavesti. Si priznamo, da še nismo popolni in imamo še marsikaj za postoriti.

Ohraniti moramo pozitivne misli in delati na sebi, rasti in se spreminjati. Ko začnemo stvari gledati drugače, ko jih razumemo, se avtomatsko spremeni naša energija, ki jo oddajamo, in tako pritegnemo v življenje nove rezultate.

Zakaj zakon privlačnosti deluje? Pomembno je vedeti!

Ustvarite svoj zakon privlačnosti. Torej, zastavite si jasne cilje, verjemite vanje, vztrajajte in se ob tem poizkusite tudi kaj naučiti… Zakon privlačnosti bo opravil svoje. Vedno smo povezani z vsem. Nikoli nismo sami.

Življenje je ljubezen in ljubezen je brezpogojna. Vesolje ima za nas neomejeno število nagrad in komaj čaka na nas, da se odpremo, verjamemo in dopustimo, da nam pripadajo.

Alejandro

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/