fbpx Skip to main content
Zapis

Telepatska povezava

By 3 februarja, 2021No Comments
Kako prepoznati telepatsko povezavo med dvema osebama?

Telepatska povezava – Kako prepoznati telepatsko povezavo med dvema osebama?

Telepatska povezava med dvema osebama je preprosto povedano čudež. Ali čutite nerazložljivo dušno povezanost z nekom, tudi če te osebe ni v bližini? Se vam zdi, da lahko z njo govorite, ne da bi uporabili eno samo besedo? Ko imata dve osebi globoko telepatsko povezavo, lahko dosežeta drug drugega, čeprav ju ločujejo ogromni oceani. Prisotnost drug drugega lahko čutita kjer koli in kadar koli. Človeški možgani so mojstrovina, sposobna delati čudeže.

Eno od čudes človeških možganov je telepatija. Telepatija kljubuje konceptom časa in prostora in omogoča človeški stik brez potrebe po verbalnem soočenju. Če delite takšno povezavo z nekom, boste zagotovo naleteli na te znake. Ko se z nekom pogovorite, dobite takojšnje vibracije. Tej osebi ni treba izraziti svojih pozitivnih ali negativnih občutkov, da bi razkril, kaj čuti do vas. Samo veste o čem razmišlja, četudi se to ne kaže odkrito.

Ko nekdo od tvojih bližnjih pove laž, to preprosto veš. Tudi če bo vztrajno poskušal skriti resnico, ga bodo misli izdale in končno razkrile njegovo neiskrenost. Če ste v nekoga iskreno zaljubljeni, lahko vstopite v misli te osebe, ne da bi to sploh vedel. Tudi če je zasedena s pisarniškimi deli, jo lahko naredite zaljubljeno tako, da o njej razmišljate. Lahko jo tudi spolno prebudite s svojimi telepatskimi močmi. Ona pa lahko stori enako za vas.

Če je vaš partner v nevarnosti, lahko takoj zaznate zastrašujoč občutek. Trpljenje in bolečino svojih bližnjih lahko občutimo, četudi je ne moremo videti na lastne oči. Tišina postane glasna in težka, ko ste z nekom blizu. Ko si v nekoga zaljubljen je to tako, kot da je tišina polna ljubezni in naklonjenosti. Včasih je ta tišina tako neustavljiva, da se zaradi nje približate drugi osebi in jo poljubite ter zasujete s strastno ljubeznijo. Počutiš se varno z nekom, ki ti je blizu.

Tudi če ste obtičali v neprijetni ali nevarni situaciji, se ob partnerju počutite varno. Ta občutek lahko pripišemo telepatiji. Obdaja vas z avro ljubezni in varuje pred neposrednimi nevarnostmi in težavami. Kako prepoznati telepatsko povezavo med dvema osebama? Telepatska povezava med dvemi osebami ni nič drugega kot čudež. Če so človeški možgani sposobni storiti kaj takega, potem si predstavljajte, kaj bi lahko dosegli, če bi ljudje spoznali svoje moči in v svoje dobro prižgali svoje umske sposobnosti. Val ljubezni in sočutja bi zajel ves planet.

Alejandro

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/