fbpx Skip to main content
Zapis

8 NAMIGOV ZA SREČNO PARTNERSTVO

By 4 septembra, 20194 maja, 2020No Comments
SREČNO PARTNERSTVO

Srečno partnerstvo – seveda je sreča v partnerski zvezi preveč kompleksna zadeva, da bi bila povsem odvisna le od nekaj preprostih nasvetov, a ravno ker so tako preprosti, vam bodo vzeli le malo truda, lahko pa k zdravi partnerski zvezi ogromno pripomorejo!

 

Za srečno partnerstvo so dovolj že drobne pozornosti

 

O moči majhnih pozornosti vemo vsi, a prav tako vsi nanje vse preveč radi pozabljamo. Pozornost je lahko res povsem mala stvar, npr. da se stisneš k partnerju, ko gledata televizijo, da mu zjutraj še preden vstane, pripraviš kavo in zajtrk, ali pa da ga ob koncu napornega dneva ne obremenjuješ dodatno s pogovorom, temveč pustiš, da uživata v tišini.

 

Spontanost

 

Spontanost se pri današnjih natrpanih urnikih zdi kot le oddaljene sanje, a to nikakor ni res. Če se le da vsaj na vsake toliko časa premagajte utrujenost ob koncu napornega dneva ali lenobnost ob vikendih in partnerju predlagajte spontano dejavnost. Druga možnost pa je, da enostavno načrtujeta spontanost! Odnosi, v katerih je vse planirano do potankosti prej ali slej postanejo naporni.

 

Poskrbite za presenečenja

 

Partnerja presenetite z novo pričesko, novo spalno srajco, torto po novem receptu, ki ste jo sama spekla, lahko ga tudi peljete na večerjo v restavracijo, kjer še nista bila, ali pa na romantični izlet v nov kraj. Seveda enako velja tudi za partnerja. Presenetite svojo damo z drobnimi stvarmi, ki jih ne bo pričakovala. Vsi imamo radi presenečenja, sploh pa takšna, ki nam jih pripravi partner, saj s tem pokaže, koliko mu pomenimo.

 

Novosti

Tudi v dolgotrajnem in utečenem razmerju, ali pa še sploh v tem primeru, so novosti vedno zelo dobrodošle. Naredite torej nekaj nepričakovanega – vroč nasvet: svojemu partnerju pripravite kopel, nato pa zlezite k njemu in mu umijte lase! Pustite domišljiji prosto pot.

 

Sprožite pobudo za seks

 

Svojega partnerja boste zagotovo osrečila, če boste kdaj sama dala pobudo za seks, še sploh, če jo boste nadgradila s flirtanjem in zapeljevanjem. In srečen partner pomeni tudi srečno tebe, mar ne?

 

Drznost

 

Drznost je idealen recept za vnašanje svežine v vajino razmerje – ta pa bo zagotovo vplivala na vajin večji občutek sreče. Ko vas bo peljal na večerjo si oblecite obleko z drznim dekoltejem in čevlje z zelo visoko peto. Ali pa ga čez dan presenetite z drznim klicem ali sporočilom, v katerem mu zaupajte svoje vroče fantazije …

 

Ne tekmujta

 

Za uspešno in srečno partnersko zvezo je definitivno zelo pomembno, da ne tekmujeta. S tem ne mislim, da je nujno, da sta povsem enakopravna v vsem, temveč da se ne primerjata in si ne mečeta stvari pod nos. Vsak naj se trudi po svojih najboljših močeh, pa bo čisto dovolj.

 

Praznujta svojo ljubezen

 

Svojo ljubezen praznujta – vsak dan. Razvijte in uokvirite fotografijo z vajinih počitnic in jo imejte nekje blizu, recimo v službi na svoji mizi. Kupujta si darila kar tako in si povejta, kaj čutita drug do drugega kar tako, tudi če ni nič posebnega.

Čuvajte svoj partnerski odnos, bodite spontani in kreativni.

Lep dan,

Vaš Alejandro

P.S. Če še niste naročeni na storitev e-motivator, lahko to BREZPLAČNO storite na linku www.alejandro.si/e-motivator in vsak teden boste prejeli pozitivno misel, modrost ali pa zgodbo.