fbpx Skip to main content
Zapis

Opozorilni znaki univerzuma

By 3 februarja, 2021No Comments
Opozorilni znaki univerzuma

Opozorilni znaki univerzuma

Ko se premikate skozi dan je včasih dobro biti pozoren na nekatere opozorilne znake, ki nam jih pošilja univerzum. V nadaljevanju vam predstavljam nekaj najpogostejših. Mnogi ljudje verjamejo, da se jim stvari “preprosto zgodijo”, a ko se povežemo s svojo intuicijo, odkrijemo, da je vse kar se nam zgodi, naša lastna kreacija. Morda se v trenutku ne zavedamo kaj ustvarjamo, toda na srečo nam univerzum daje veliko znakov, ki nas obveščajo, kdaj smo na pravi poti in kdaj smo na napačni poti.

Ti znaki povedo, da gre vaša energija proti nizkim frekvencam (ali je trenutno zataknjena). Vaše misli, občutki in dejanja so usmerjeni negativno, kar ustvarja številne neželene okoliščine. Podobno se bodo stvari, ko se vaše misli, občutki in dejanja odvijajo ob visokih vibracijah, popolnoma uredile. Ves dan boste imeli čudovit čas in srečne okoliščine. Zato je tako pomembno, da z zavestno izbiro pozitivnih čustev in misli dvignete vibracije.

Čeprav imamo možnost in izbiro, da ves čas »vibriramo« pri visokih frekvencah, je izziv velike večine ljudi ves čas ostati na visokih frekvencah. To je zato, ker so naše duše tu na Zemlji v fizični dimenziji, ki je veliko gostejša in počasnejša od višjih, eteričnih dimenzij.
Preprosta sestava našega planeta in telesa je sestavljena iz veliko nižje vibracijske energije, kot je naša duša. Posledično bomo občasno naleteli na neželene okoliščine, vendar to je v redu. Dokler smo sposobni upoštevati te opozorilne znake, se lahko zelo hitro vrnemo na pravo pot.
Ko se premikate skozi dan, je dobro biti pozoren na nekatere opozorilne znake iz univerzuma, sploh če se jih zgodi več naenkrat.

Opozorilni znaki, ki nam jih pošilja univerzum so:

1.Neprijetni instinktivni občutki v želodcu
2. Porezan, zlomljen ali stisnjen prst
3. Kar naenkrat se znajdete sredi velikega prometnega zastoja
4. Sprejemanje negativnih, umazanih pogledov in posmehovanja, hudobnih opazk drugih ljudi
5. Nepričakovana poškodba telesa
6. Nepričakovano visoki stroški ali računi
7. Prepiri s svojimi najdražjimi
8. Močan glavobol
9. Izguba ali lomljenje dragocenih sredstev
10. Neprijetni vonji, zvoki ali okusi

Opozorilni znaki univerzuma – Vsak od teh znakov je opozorilo, da morate centrirati in izostriti ter prilagoditi svojo frekvenco.
Ko naletite na enega od teh opozorilnih znakov – STOP! Ne nadaljujte s to nalogo, ne nadaljujte s tem pogovorom ali bodite še vedno obsedeni z mislimi, ki ste jih pravkar imeli, saj vas nič ne bo pripeljalo tja, kjer si v resnici želite. Namesto tega globoko vdihnite, se odmaknite od te situacije in si vzemite celo minuto za razmislek in meditacijo, če le lahko.

Če prepoznate te opozorilne znake, ukrepajte hitro in takoj; preprosto dejanje, ko stopite nazaj in se skoncentrirate, bo ustavilo ta negativni zagon. Naj vas opozorilni znaki ne obremenjujejo. Z govorjenjem in nenehnim razmišljanjem o njih vaš um ustvari zanesljiv način za zniževanje vaše vibracijske energije. Upoštevajte te znake take, kot so. Pozor, ustavite se! Osredotočite se! In potem naprej! Vedno bodite pozorni na višino svojih vibracij; posvetite svojo pozornost in energijo samo tistim mislim, občutkom in dejanjem, ki resnično in globoko odmevajo v vaši duši, srcu in intuiciji.

Alejandro

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/