fbpx Skip to main content
Zapis

Kako aktivirati blokirano grleno čakro

By 13 marca, 2021No Comments
Kako aktivirati blokirano grleno čakro

Kako aktivirati blokirano grleno čakro in sprostiti težka čustva

 Če želite resnično spremembo spregovorite in odprite svojo čudovito grleno čakro. Vaše besede so močne. Uporabite jih za ustvarjanje pozitivnih sprememb v vašem življenju!

  1. Sprejmite tiste, ki vas izzivajo

Ljudje, ki vas najbolj izzivajo so običajno tisti, ki jih ne marate. In niso vam všeč, ker se odločijo za odločitve, s katerimi se ne strinjate. Ti ljudje izpodbijajo vaš pogled na stvari. Težava je v tem, da se pogosto odzovemo agresivno, da upravičimo svoje početje ali svoje stališče. Če jih bomo objeli in sprejeli kot učitelje – kar so, se ne bomo več spopadali z njimi in se začeli učiti od njih.

Ti ljudje vam dajo priložnost, da spremenite svoj način početja in opazujete drug način življenja. Vsak od vas se lahko česa nauči. Poiščite lekcije in cenite, kaj so ti ljudje v vašem življenju.

  1. Bodite odprti, sproščeni

Način, kako bo druga oseba prejela vaše sporočilo je zunaj vašega nadzora. Dokler govorite o svojem ljubezenskem sporočilu morate drugi osebi dovoliti, da začuti kar mora čutiti. Bodite to, kar ste. Bodite ljubezen. Bodite odprti in pošteni in se prepustite. Ne poskušajte nadzorovati izida.

  1. Konflikt je zdrav

Konflikt je naraven in nujen za spremembe. Ko vam nekdo predstavi novo idejo, je ta sveža ideja v nasprotju s prejšnjim pogledom na svet. Takrat lahko izbirate – ali sprejmete novo idejo ali jo zavrnete. Kakor koli že, prvič je prišlo do konflikta, ko ste slišali to novo idejo. Nikoli ne bi zrastli, če v življenju ne bi doživeli konflikta.

Če ste govorili in ustvarili konflikt vedite, da ste izpodbijali način bivanja te osebe. Dovolite ji, da brez presoje sprejme ali zavrne vašo idejo in se potrudite, da ohranite svojo toplo iskrenost. Poleg tega so ljudje videti neumni, ko kričijo in mahajo z rokami v zrak, zato govorite mirno.

  1. Vaša čustva se lahko zataknejo

Vaša čustva dodajo odtenek vaši izkušnji. Pomislite na njih kot na lečo, skozi katero vsak dan gledate na svet. Vsakič, ko imate druga čustva, leča spremeni barvo. Izberite lečo in jo spustite. Ni vam treba ohranjati občutka. V težavah smo, ko se oklepamo preteklih bolečin. Ljudje to počnejo iz strahu. Zaradi strahu pred izražanjem, konfliktom, nemoči.

  1. Ne silite drugih, da se izrazijo

Samo oseba, ki je prepričana vase se lahko izrazi pošteno, odkrito in z ljubeznijo. Ne nadzorujete načina izražanja drugih. Največ kar lahko storite je ustvariti varen prostor, v katerem boste lahko brez obsojanja iskreni. Bodite z njimi nežni in polni ljubezni. Sčasoma bodo vedeli, da lahko zagotovo povedo kaj imajo za povedati.

  1. Vi ste glavni

Pomoč lahko poiščete pri prijatelju, družinskem članu ali kvalificiranem strokovnjaku, vendar nenazadnje, če se ne želite odpreti in izpustiti, boste ostali tam kjer ste. Bodite torej močni. Bodite to kar ste in odprite svoje srce za spremembe. Torej, če želite resnično spremembo, spregovorite in odprite svojo čudovito grleno čakro. Vaše besede so močne. Uporabite jih za ustvarjanje pozitivnih sprememb v vašem življenju! Alejandro

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/