fbpx Skip to main content
Zapis

Duhovno izključeni ljudje

By 19 marca, 2022No Comments

3 pokazatelji, da je nekdo duhovno izključen

Ko so ljudje duhovno izključeni, postanejo sovražni, nestrpni, njihovi umi so zaprti. Ne sprejemajo razlik in drugačnih mnenj drugih. Življenje običajno ni med in mleko, vedno obstajajo ovire, ki pridejo in gredo kot oblaki.

Nekateri jih vidijo kot lekcije, ki jih je treba osvojiti da rastejo, drugi pa jih vidijo kot kamen na poti do svoje sreče. Negativnost preplavi njihova srca in takšni ljudje postanejo jezni, žalostni in težko je živeti z njimi. Da bi bolje razumeli te ljudi, glejte nanje kot na posameznike, ki so izgubili svojo duhovno plat.

3 pokazatelji, da je nekdo duhovno izključen:

Naša duhovna stran daje smisel našemu življenju. Je element, ki nas povezuje z vsem in vsakim. To je tisto, kar razkriva naš namen v življenju in prevaja lekcije, ki se jih moramo naučiti, da rastemo. Vendar nekateri ljudje niso povezani s to stranjo. Lebdijo v tem svetu brez smeri in namena, širijo negativnost in hranijo svoj ego. Njihov ego je edina stvar, ki jim daje smisel v življenju in brez svoje identitete nimajo razloga za življenje saj nimajo občutka za svoj duh. Tu so 3 znaki, ki jih boste opazili, ko bodo ljudje ločeni od svoje duhovne plati:

  • Imajo obrambni odnos

Ljudje, ki so izgubili svojo duhovno plat, imajo močno obrambno držo. Njihov ego je tako velik, da se vedno branijo, da bi dokazali, da imajo prav četudi jim to dejansko škodi. Ker je njihova notranja modrost blokirana, bodo blokirali tudi vaše dobre besede, misli in namene. Tudi če jim poskušate pomagati pri izboljšanju, lahko to dojemajo kot grožnjo in se vas bodo zato verjetno izogibali.

  • Njihovi umi so zaprti

Ko so ljudje duhovno izključeni, postanejo sovražni, nestrpni in njihovi umi so zaprti. Ne sprejemajo razlik in drugačnih značilnosti ter mnenj drugih. Imajo radi samo tiste ljudi, ki hranijo njihov ego. Ko ne prenesete njihovega nasilnega načina ravnanja z drugimi, se preprosto odmaknite od njih.

  • Vedno znova ponavljajo iste napake

Nekatere življenjske težave so namenjene spodbujanju naše rasti. Ljudje, ki so izgubili svojo duhovno plat, ne vidijo stvari tako, zato nenehno ponavljajo iste napake. Ne vidijo širše slike in duhovnega pomena stvari ki se dogajajo, zato ne zaznajo lekcije, ki jo prejemajo iz svoje notranjosti. Lahko jim pokažete iskrice svoje svetlobe, dokler ne pride dan, da se prostovoljno odprete vesolju.

Če imate s tovrstnimi ljudmi težave in ne veste kako odreagirati me lahko za bolj poglobljen vpogled v situacijo kontaktirate na številko 090 30 58 ali pa zakupite minute pogovora na moji spletni strani.

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/