fbpx Skip to main content
Zapis

Ali obstajajo sorodne duše?

By 8 novembra, 2021No Comments
Ali obstajajo sorodne duše?e

Ali obstajajo sorodne duše?

Zgodbe o sorodnih dušah so napisane povsod, a vseeno se sprašujemo ali res obstajajo? Ali jih imamo vsi? Ali jih bomo srečali v življenju in ali so duše, ki dihajo ob nas le tiste, naše, sorodne duše? Vsi iščemo sorodno dušo in mislimo, da je ona tista, ki je tam prav zdaj.

Dejstvo je, da imamo več sorodnih duš in da je vsaka v našem življenju s svojim razlogom, da nas česa nauči, da nam bo v oporo ali pa je to samo prijatelj. Ni nujno, da je to naš partner, lahko je naš najboljši prijatelj ali otrok. Sorodna duša je oseba, s katero se takoj na začetku povežemo, ki je vedno in v vsakem trenutku z nami, s katero se lahko pogovarjamo s pogledom, s katero se dopolnjujemo, si povemo vse in ostanemo povezani z njo tudi po življenju.

Ravno zaradi naših negativnih prepričanj pridobljenih v otroštvu, težko najdemo sorodno dušo, še težje pa jo obdržimo pri sebi. Mislimo, da ne obstaja ali da nimamo te sreče ali da preprosto ni srečnega razmerja, zakona ali iskrenega prijateljstva, se omejujemo in se ne dovolimo odpreti iskreni ljubezni in intimnosti. Ljudje se dobro počutijo, ko srečajo svojo sorodno dušo. Sorodna duša je nekdo, s katerim imate globoko, naravno sorodstvo, lahko so vaši partnerji ali tesen prijatelj, ki vas vedno razume. Ko srečamo sorodne duše, se začnemo obnašati drugače. Kako veš, da si srečal svojo sorodno dušo?

  • Na svet začneš gledati drugače

Ko boste srečali sorodno dušo, boste videli svet v bolj pozitivni luči. Vsak dan se boste počutili srečnejši in bolj optimistični. Postali boste pravičnejši in prijaznejši do ljudi v vašem življenju, ker boste svojo pozitivno energijo želeli deliti z vsemi.

  • Srečni ste tudi ko ste sami

Ko srečaš sorodno dušo, nenehno doživljaš vrtoglave občutke sreče, tudi če dejansko nisi z njo! Nasmehnete se vsakič, ko pomislite nanje ali kadar od njih prejmete sporočilo ali povabilo. Drugi vas bodo morda pogledali in se spraševali, zakaj se smejite sami sebi, a kaj vas briga, pomembno je, da ste srečni.

  • Bolje rešujete probleme

Ko srečate nekoga, ki vas dopolnjuje, imate več samozavesti. To zaupanje vam daje moč za boljše reševanje težav, tako da lahko več energije osredotočite na stvari v svojem življenju, ki jih je treba popraviti.

  • Delate stvari, ki jih prej nikoli niste

Vaše življenje se spremeni na različne načine v trenutku, ko srečate sorodno dušo. Želite izvedeti več o hobijih in interesih sorodne duše, zato ste pripravljeni poskusiti nove stvari, o katerih še nikoli niste razmišljali. Štiri ure lahko preživite ob gledanju nogometa, samo zato, ker želite biti povezani z osebo, ki jo imate radi. To vam lahko odpre um za nove hobije in dejavnosti in želeli boste videti svet skozi oči svoje sorodne duše.

  • Z ljubljeno osebo imate boljši odnos

Resnično cenite odnos, ki ga imate s sorodno dušo. Polni ste ljubezni in podpore. Vaša sorodna duša vas bo spodbujala, da boste najboljši, kar ste lahko. Ko se povežete s sorodno dušo, začnete bolj ceniti druge odnose v svojem življenju. Ko boste preživeli čas s svojo ljubljeno osebo, boste to cenili bolj kot prej. Bolj vas bo zanimalo, kako so preživeli dan, kako so in ali so zadovoljni.

  • Spreminjate svoje načrte

Če imate zelo radi svojo sorodno dušo, boste kupili njihove najljubše prigrizke in pijače, radi pa jim boste tudi kuhali. Tudi stvari, ki vam niso všeč, vam bodo všeč zaradi svoje sorodne duše.

Kolikokrat ste začutili in si rekli: ‘Nimam sreče v ljubezni, bojim se, da jo bom izgubil, zakaj sem vedno zapuščen.’ Kako se znebiti starih vzorcev in nehati ponavljati stare izkušnje znova in znova ter znova preživeti isto žalost, bolečino in nezadovoljstvo? Začnite pri sebi, spremenite se, ker je to edina stvar, ki jo lahko storite. Znebite se starih negativnih prepričanj o sebi, o partnerskih odnosih, o odnosih nasploh in spremenite slabe misli o njih v pozitivne ter odprite svoje srce in si dovolite najti svojo sorodno dušo. Sorodna duša definitivno obstaja, je tam in samo čaka, da jo pritegnete in pozdravite.

Zavrzite stare vzorce, odpustite sebi in bivšim partnerjem, znebite se preteklosti in odprite svoje srce novim poznanstvom za nove duše, ki komaj čakajo, da pridejo. Nič ne gre čez noč in zato se moramo naučiti potrpljenja. Ko si vztrajno želimo, iščemo in čakamo, nič ne pride in tudi sorodna duša v tistem trenutku ne bo prišla. Pojavila se bo takrat, ko to najmanj pričakujemo. Ljubezen moramo najprej najti v sebi, saj bomo le tako v svoje življenje privabili čudovite duše, ki bodo rasle z nami in se družile z nami na zdravih temeljih, brez posesivnosti, ljubosumja in nesprejemanja različnosti.

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/