fbpx Skip to main content
Zapis

6 vrst ljubezni v svojem domu

By 24 oktobra, 2021No Comments
6 vrst ljubezni v svojem domu

6 vrst ljubezni v svojem domu

Vsaka nepremičnina ima srce doma. Ste vedeli, da v vašem srcu in s tem v vašem domu živi 6 vrst ljubezni? Ljubezen do staršev, partnerjev, otrok, prijateljev, sebe in hišnih ljubljenčkov. “Brez ljubezni ni življenja.” Preprosto, življenje brez ljubezni je kot vrt brez rož ali kot vrt, kjer so vse rastline ovenele. Naše srce je ljubezen, naše žile pa veselje in nasmeh.

Vsaka nepremičnina ima srce doma. Če nimamo ljubezni – tako človeško kot Feng Shui srce nepremičnine je brez življenja in je osrednji del organizma in vseh vidikov življenja. Človek, ko je živ, mora ljubiti in biti ljubljen. Skrivnost je v tem, da se naučite dajati ljubezen in nato biti pripravljeni in odprti, da sprejmete to ljubezen, ki vam sledi.

LJUBEZEN DO STARŠEV

Ljubezen do staršev je zakoreninjena v našem DNK. Starši skrbijo o nas in nas negujejo od rojstva do smrti. In zato bi jim morali biti hvaležni. Najpomembnejša vrednota je ljubezen do staršev. Jedilnica bi morala biti prostor druženja ene družine, ne glede na to ali vsi člani živijo skupaj na enem posestvu. Ko pridejo starši na obisk je zaželjeno, da vsi člani sedejo skupaj za mizo. Takrat se enaka energija harmonizira.

Komunikacija je bila vedno najlepša oblika izmenjave energije in čustev s starši. To blaži vse težave, nesoglasja in morebitno jezo. Če so starši pokojni, njihovih slik nikoli ne hranite na vidnem mestu, temveč v škatli ali predalu.

LJUBEZEN DO PARTNERJA

Ljubezen iz ljudi dobi najboljše. Nič ni bolj čarobnega kot ljubezen moškega in ženske. Ta ljubezen bi morala biti ena duša, ki živi v dveh telesih. Ljubezen je: potrpežljivost, velikodušnost, ponižnost, razumevanje, nesebičnost, odrekanje, iskrenost in zvestoba. Spalnica je prostor intimnega življenja. Vsako jutro in začetek dneva začnite s partnerjem. Če ne živita skupaj – mu pošljite sporočilo. Če se zbudite skupaj – obvezno popijte čaj ali kavo in šele nato preidite na obveznosti.

LJUBEZEN DO OTROK

Nič lepšega ne more občutiti otrok od ljubezni staršev do njega. Je vir otrokovega fizičnega in duševnega zdravja. Vsak poljub v postelji pred “lahko noč” prinaša zaščito, blagoslov in miren spanec. Pravijo, da ko se otrok smeji v spanju – da ga angeli spravljajo v smeh. Zagotovo je to, da je ta otrok, ki je poln starševske ljubezni srečen in zadovoljen otrok. Otroška soba je otrokovo življenje in njegov svet. Vedno ga spoštujte tako da pridete k njemu, potrkate na vrata, mu redno prihajate v goste in v njegovi sobi vodite najpomembnejše pogovore z njim, se igrate, pojete ali plešete.

LJUBEZEN DO PRIJATELJEV

Pravo prijateljstvo nima cene. Mnogi bi se radi vozili z vami v lepem avtomobilu, a iskati morate osebo, ki bo z vami na avtobusu, ko se ta isti avto pokvari. Prijatelji služijo temu, da so vedno z vami. Če včasih ravnajo nepričakovano – ne zamerite, verjetno niso tako mislili. Prijateljstva se gradijo in ohranjajo vse življenje. Biti pravi prijatelj je velika naloga vsakega človeka. Uredite dnevno sobo, da okrepite polje ljubezenskega prijateljstva. Vsaj enkrat na teden povabite drage prijatelje na pogovor in druženje. To daje vašemu domu dobro energijo.

LJUBEZEN DO SEBE

Ljubezen do sebe je temelj ljubezni, ki jo dajemo vsem drugim. Ne moremo ljubiti nekoga, če ne ljubimo sebe. Nezadovoljstvo s samim seboj je navada. Začnite ljubiti sebe, svoje telo, svoje pomanjkljivosti. Pohvalite se. Naučite se biti zadovoljni sami s seboj, takšni kot ste in takrat boste lahko uživali. Kopalnica je naša intima, prostor, kjer čistimo svoje telo, prostor, kjer smo sami s sabo. Uporabite moč ogledala in začnite vsak dan s pogovorom s seboj. Pohvalite se. Povejte si kako ste lepi. Obljubite si, da boste danes zacveteli kot najlepša roža.

LJUBEZEN DO HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Hišni ljubljenčki niso samo vaša last. So del vaše družine. Njihova brezpogojna ljubezen je nekaj najlepšega, saj svoje lastnike učijo biti skrbni in nesebični. Ni lepšega od sreče, ki jo pokaže vaš pes, ko vas čez nekaj časa zagleda ali mačka, ki vam skoči v naročje in se zavrti. Ali ste vedeli, da božanje hišnega ljubljenčka znižuje krvni tlak? Pes lahko tudi zavoha hudo bolezen. So odličen vir pozitivnega janga v naših domovih. Odlični so za velike domove, saj s svojim gibanjem ne dovolijo, da bi prišlo do slabe energije.

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/