fbpx Skip to main content
Zapis

12 skrivnosti karme, ki spreminjajo življenje

By 11 marca, 2021No Comments
12 skrivnosti karme, ki spreminjajo življenje

12 skrivnosti karme, ki spreminjajo življenje

Kaj je karma? Beseda karma pomeni delovanje. To je enakovredno Newtonovemu zakonu, ki pravi: “Vsako dejanje mora imeti reakcijo”. Ko razmišljamo, govorimo ali delujemo, sprožimo silo, ki se bo ustrezno odzvala. To povratno silo je mogoče spremeniti ali preprečiti, vendar je večina ljudi ne more nevtralizirati. Ta vzročno-posledični zakon ni kazen, ampak obstaja za učenje in razvoj.

Človek se ne more izogniti posledicam svojih dejanj, vendar jim bo podlegel šele, ko bodo razmere popolnoma zrele. Neupoštevanje tega zakona ne prinaša nobene koristi. Da bi se prenehali bati in začeli razumeti svet karme in reinkarnacije, moramo poznati karmična pravila. In ta pravila so:

 1. ZAKON VZROKA IN POSLEDICE

“Kakor seješ, tako tudi žanješ.” To je znano tudi kot zakon “Vzroka in posledice”. To pomeni, da karkoli pošljemo v vesolje, se nam bo vrnilo. Če želimo srečo, mir, ljubezen, prijateljstvo … potem moramo biti srečni, mirni, ljubeznivi in ​​prijazni.

 1. ZAKON O USTVARJANJU

Življenje se ne zgodi samo po sebi, zahteva naše sodelovanje. Smo eno z vesoljem, znotraj in zunaj. Karkoli nas obkroža, nam govori tudi o našem notranjem stanju. Bodite svoji, obkrožite se s tistim, kar želite, da bo prisotno v vašem življenju.

 1. ZAKON PONIŽNOSTI

Nekaj ​​ne moreš spremeniti, če se ne naučiš sprejemati. Kar zavrnete, bo še naprej veljalo za vas. Če je to kar vidite sovražnik ali nekdo z lastnostmi, za katere menite da so negativne, potem sami niste osredotočeni na višjo stopnjo obstoja.

 1. ZAKON O RAZVOJU

Kamor koli greš, tam si. Da bi rastli v duhu, se moramo spremeniti mi in ne ljudje, okolje in okoliščine okoli nas. Vse kar imamo v življenju smo mi sami in sami sebe moramo znati poslušati in kontrolirati. Ko se spremenimo od znotraj, potem naše srce in celo življenje sledi tej spremembi.

 1. ZAKON O ODGOVORNOSTI

Kadar se v našem življenju zgodi kaj slabega, potem je v nas nekaj slabega. Smo odraz tega, kar je okoli nas in tisto, kar je okoli nas je odraz nas samih. To je resnica. Moramo postati odgovorni za svoje življenje.

 1. ZAKON POVEZAVE/ZAKON POVEZANOSTI

Tudi ko se nam zdi, da je to kar počnemo brez vrednosti, je zelo pomembno, da to storimo pravilno. Vsak korak vodi do naslednjega. Najprej moraš začeti z nečim, da boš na koncu celotno stvar pripeljal do cilja. Tako prvi kot zadnji korak imata enak pomen, saj sta oba potrebna za izvedbo naloge. Preteklost – sedanjost – prihodnost, vse je povezano.

 1. ZAKON FOKUSA/OSREDOTOČENJA

Ne morete pomisliti na dve stvari hkrati. Ko se osredotočate na duhovne vrednote, potem ne boste imeli spodbud, kot so pohlep, poželenje ali jeza.

 1. ZAKON O DAROVANJU IN GOSTOLJUBNOSTI

Če verjamete, da je nekaj res, boste morali to resnico tudi pokazati. V teh trenutkih tisto, kar mislimo da smo se naučili, pokažemo v praksi.

 1. ZAKON ZDAJ IN TUKAJ

Če se preveč oziramo v preteklost, nam ne uspe biti zdaj in tukaj. Stare misli, stari vzorci, vedenja, stare sanje … vse to nam preprečuje nove sanje.

 1. ZAKON O SPREMEMBI

Zgodovina se ponavlja, dokler se ne naučimo lekcij, ki jih potrebujemo za spremembo poti.

 1. ZAKON POTRPLJENJA IN NAGRADE

Vsaka nagrada zahteva začetni napor. Nagrade, ki imajo trajni učinek, zahtevajo potrpljenje in nenehne napore. Pravo veselje pride, ko naredimo kar moramo in pustimo, da nagrada pride ob svojem času.

 1. ZAKON O POMENU IN NAVDIHU

Vedno dobiš nazaj tisto, v kar vložiš trud. Resnična vrednost nečesa je neposreden rezultat energije in namere, vložene vanjo. Vsak osebni prispevek je hkrati prispevek k celoti. Dela, ki jim primanjkuje svetlobe, ne vplivajo na celoto. Dejanja, ki vsebujejo ljubezen, oživljajo in navdihujejo celoto.

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/