fbpx Skip to main content
Zapis

Prejšnja življenja in kako prepoznati nekoga iz prejšnjega življenja

By 11 novembra, 2021No Comments
10 znakov kako prepoznati nekoga iz prejšnjega življenja

Prejšnja življenja in kako prepoznati nekoga iz prejšnjega življenja

Čeprav ste nekoga pravkar spoznali, ste začutili takojšen odpor do njega in ne glede na to, kako se mu trudite dati priložnost in ga ne obsojati, dokler ga ne srečate je do vas še vedno zelo odbojen in negativen. Možno je, da ste naleteli na nekoga, ki je bil vaš sovražnik v preteklem življenju ali vam je na nek način škodoval.

Ste imeli kdaj občutek, da nekoga poznate vse življenje in ste ga videli prvič v življenju ali da ste se znašli v situaciji z neznancem, za katerega imate močan občutek, kot da ste to že doživeli? Obstaja možnost, da ste v preteklem življenju poznali nekatere ljudi, ne da bi se tega zavedali. To so lahko nekdanji ljubimci iz preteklosti, prijatelji, sovražniki, družinski člani, nekdo, ki ste ga prizadeli.

Prejšnja življenja – 10 znakov, kako prepoznati nekoga iz preteklega življenja:

  • Takojšnja intimnost

Ko ste prvič videli nekoga ste začeli govoriti in niste mogli nehati, teme so se vrstile ena za drugo, kot da se poznate celo življenje. V družbi tega neznanca ste se počutili udobno in ste želeli nadaljevati druženje. Presenečeni ste bili, koliko intimnih stvari ste mu povedali, česar običajno ne počnete, ko gre za tujce.

  • Takojšnja odbojnost

Čeprav ste nekoga pravkar spoznali, ste začutili takojšen odpor do njega in ne glede na to kako se mu trudite dati priložnost in ga ne obsojati, dokler ga ne srečate je do vas še vedno zelo odbojen in negativen.

Možno je, da ste naleteli na nekoga, ki je bil vaš sovražnik v preteklem življenju ali vam je na nek način škodoval.

  • Preplavi vas tesnoba

Prav vsakič, ko nekoga srečate ali ste blizu njega, začutite metuljčke v trebuhu, a ne kot v ljubezni, ampak vas prevzame nek nemir.

To bi se lahko zgodilo, tudi če ste v kaki ljubezenski zvezi, ste intimni, vendar se vseeno ob njem ne morete popolnoma sprostiti kot da čakate, da se bo zgodilo kaj hudega.

  • Všeč so vam enake stvari

Z nekom delite isto strast do istih stvari, imate radi isto hrano, imate radi isti tuji jezik ali kulturo države, uživate v istih oblikah sprostitve.

Lahko je nekdo, s katerim ste delili srečne trenutke v preteklem življenju. Morda ste na primer živeli srečno in se družili ravno v tistem stanju, ki vaju oba najbolj privlači.

  • Popolnoma se dopolnjujeta

Delujeta kot odlično izdelano in naoljeno orodje, brez zastojev in težav. Na primer, eden začne stavek, drugi pa ga konča, ker točno ve, kaj je ta pomenil in ste bolj skupaj kot narazen.

To lahko doživite tudi z ljudmi, ki jih že dolgo ne poznate, morda s kom v službi.

  • Občutek strahu

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se nekoga bali, čeprav za to niste imeli posebnega razloga? Na primer, nekoga ste pogledali v oči in nenadoma začutili nerazložljiv strah in potrebo, da bi pobegnili od tega človeka.

Mogoče, da ste naleteli na nekoga iz preteklega življenja, ki ste se ga takrat bali in je to razlog strahu.

  • Neprimerna spolna privlačnost

Takšni občutki se nekaterim pojavljajo do na primer oddaljenega družinskega člana, nekoga, ki je veliko starejši ali mlajši, do moškega, ki je poročen z drugo žensko itd.

Če ste do nekoga občutili neprimerno spolno privlačnost, vas je bilo takšnih občutkov sram, jih niste razumeli in nanj nikakor niste mogli vplivati, obstaja velika verjetnost, da gre za nekoga, ki je bil vaš ljubimec v preteklem življenju .

  • Spol ni pomemben

To bi dobro opisali primeri ljudi, ki so v homoseksualnih razmerjih. Morda sta bila v preteklem življenju v ljubezenski zvezi s partnerjem kot moški in ženska, zato sta se v tem življenju ponovno srečala kot dva moška in se zaljubila.

  • Telepatska povezava

Ljudje, ki so bili v preteklem življenju intimni, bodisi kot prijatelji ali ljubimci, so pogosto telepatsko povezani. Ali ste preden vam je nekdo želel nekaj povedati, vedeli, kaj bo?

Ali pa ste slišali kako je prispel vaš SMS in ste vedeli od koga je in kaj je napisal, preden ste ga prebrali.

  • Prepoznali ste te oči

To je lastnost, ki je skupna sorodnim dušam. Na primer, naleteli ste na nekoga, ki ga niste poznali, pogledali ste ga v oči in se počutili, kot da ste že nekje videli te oči, kot da ste skozi njih dosegli globino duše tega človeka, on pa skozi vašo.

Naša telesa se spreminjajo skozi življenja, pretekla in sedanja, a oči vedno ostajajo enake.

Če imate dodatna vprašanja na to temo, me vedno lahko kontaktirate,

Alejandro

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/