fbpx Skip to main content
Zapis

Angeli in 7 znakov, ki kažejo, da so blizu vas

By 30 marca, 2021No Comments
Angeli in 7 znakov, ki kažejo, da so blizu vas

7 znakov, ki kažejo, da so angeli blizu vas

Angeli obstajajo z drugačno frekvenco vibracij kot ljudje in mnogi med nami jih ne moremo videti, čeprav čutimo njihovo prisotnost. Angeli ljudi na poseben način obveščajo o svoji prisotnosti in ni nujno, da je nekdo zelo religiozen ali da močno verjame v angele, da začuti prisotnost angelov.

Koliko na naša življenja vplivajo višja bitja kot so angeli, duhovi ali polbogovi?

Včasih se počutimo zaščitene, tako kot da bi nas varoval neki angel varuh, včasih pa nas zavije v hlad, zmedenost, strah in kot da sploh ne vemo, zakaj nekaj počnemo. V našem okolju je veliko subtilnih vplivov in pomembno je, da jih znamo prepoznati. V Božjem stvarstvu je veliko razsežnosti. Obstajajo nižji peklenski planeti, srednji planeti, višja, nebeška kraljestva in duhovni svet. Obstajajo številni predstavniki najvišjega, vendar to ni Bog. V to kategorijo spadajo angeli in polbogovi. Nadzorujejo dogodke v materialnem svetu. Včasih ljudje napačno menijo, da so polbogovi pooblaščeni predstavniki Boga, Bog sam. Angeli so pobožni, prav tako polbogovi. Od polbogov se razlikujejo po tem, da ne zasedajo upravnih položajev.

Različni spisi omenjajo angele in polbogove. Kot je Biblija. Tako polbogovi kot angeli so materialna bitja, vendar bolj subtilna materialna bitja kot Zemljani. Polbogovi ali angeli prevzamejo odgovornost za pomoč Božanskemu bitju pri ustvarjanju bitij v materialnih vesoljih. Polbogovi pravijo: »Ustvarimo človeka po svoji podobi in podobnosti. Ustvarimo si bitje po svoji podobi in podobnosti, ki ima sposobnost duhovnega napredka. Izboljšajmo položaj Zemljanov, da bodo imeli več možnosti, da si prizadevajo za Boga.«

Kot Zemljani nismo del prvotnega ustvarjanja. Živa bitja na tem planetu so del sekundarnega ustvarjanja. Podobno v materialnih vesoljih vedno potekajo ustvarjanje, vzdrževanje in uničenje, nato pa se zavesa zapre. Nato se celoten postopek ponavlja znova in znova. Vedno obstaja samo duhovno kraljestvo, nemoteno s časom.

Duhovi niso angeli

Obstajajo razlike med angeli in drugimi bitji, kot so duhovi. Duh je lahko utelešeno bitje, bitje, ki ni prešlo v naslednje fizično telo. Čeprav ni fizičnega telesa, želje po čutnih užitkih še vedno obstaja. Zato poskuša vstopiti v fizično telo nekoga in ga uporabiti. Duh deluje v zlonamernosti in ima v bistvu enako miselnost kot v prejšnji inkarnaciji. Duh je zelo zlobna in čudna oseba, ki bo povzročala enake motnje kot takrat, ko je bila v fizičnem telesu. Duh vas bo ustrahoval. Če je prisoten v vaši sobi, se vam bo zdelo, kot da je pravkar vstopil vetrič. Če se vas dotakne, vas bo zeblo.

Ko prideš v stik z angelom, se to ne zgodi, ker se angel izgubi kot duh; angel ima posebno nalogo. Lahko vam daje tudi blagoslov, opozorilo, usmerjanje in celo zaščito. Angel ne poskuša vstopiti vate in uporabiti tvoje telo za svoje čutno uživanje ali za zlo na vaš račun. Prisotnost angelov daje občutek topline, varnosti, udobja in osvežitve. Angeli so vedno pomagali materialnim vesoljem.

Včasih je težko razlikovati med dobronamernim vodnikom, kot je angel in bitjem, ki ima v mislih sebičen načrt. Enostaven način ocenjevanja teh bitij je da ločite ali so pobožna ali brezbožna. Pobožni želijo pomagati. Brezbožni dobesedno poskušajo povzročiti zastoj v vašem življenju. Če imate stik s posebno pobožno življenjsko silo, ne izgubljajte časa, ko poskušate določiti natančno vrsto angela.

Obstajajo angeli, ki so podobni dojenčkom ali otrokom, angeli, ki so videti kot ženske ali moški in tisti, ki nimajo spola. Angel je lesketajoč in poln svetlih barv. Takšno bitje vam daje odličen občutek miru v težkih situacijah. Ko ima nekdo smrtno izkušnjo ali je v transu ali komi, lahko angel poseže in poskrbi, da oseba ne zapusti telesa.

Angeli se pojavljajo še danes v naši dobi, zlasti za zaščito otrok. Včasih jih otroci vidijo in o njih govorijo. Vidijo jih tudi ljudje, ki so občutljivi ali imajo nadnaravne moči. Nekateri se angelov zavedajo kot stalnih spremljevalcev, ki jih spremljajo večino življenja. Za druge se zdi, da jih angeli rešujejo težav. Nekateri ste že slišali za Michaela, Gabriela, Uriela in številne druge angele, ki slovijo po svojih dejavnostih. Ščitijo in ljubeče pomagajo živim bitjem v tem in drugih materialnih vesoljih. Ni nujno, da angeli prebivajo v enem vesolju, ker se lahko preselijo v druge regije.

7 znakov, ki lahko kažejo, da je angel blizu vas

  1. Sobna temperatura se je nepričakovano spremenila

Če začutite nenaden naval toplega zraka ali toplo auro, ki vas obdaja, je nekje blizu vas angel. Lahko vas tudi zebe ali čutite žgečkanje po vratu.

  1. Skrivnostni vonj se je pojavil od nikoder

To je nek čuden vonj, ki ga še nikoli niste zavohali in ga verjetno ne boste mogli prepoznati.

  1. Pojavijo se različno obarvane lučke

Če vidite svetlobne žarke, ki prihajajo z drugega konca sobe, ali opazite sence, se ne bojte, angela ne boste videli, dokler na to ne boste pripravljeni in angeli vam ne bodo škodovali.

  1. Slišite angelske glasove, ki poskušajo komunicirati z vami

Če je glas v obliki šepeta ali zelo nejasen, angelu pošljite miselno sporočilo, naj govori glasneje. Ne mislite takoj, da je angelski glas, ki ga slišite, le plod vaše domišljije.

  1. Belo perje se pojavi tam, kjer ga najmanj pričakujete

To je resnični znak, da so angeli z vami in so pripravljeni uslišati vaše molitve.

  1. Angeli se vam v sanjah prikažejo z rešitvijo določene težave

Zjutraj se boste počutili bolj pozitivno in prepričani boste, kaj morate storiti.

  1. Zdi se vam, kot da je šel nekdo pravkar mimo vas ali stoji tik ob vas

Angeli bodo pogosto pokazali svojo prisotnost. Pogosto se zgodi, da ste v knjigarni ali knjižnici in prosite za pomoč, ko nenadoma knjiga pade s police tik pred vami.

Vse je delo angelov, verjemite jim in dobili boste več znamenj. Tam so, da nam pomagajo na naši življenjski poti.

NAMIG

Veliko koristnih nasvetov in pozitivnih misli lahko prejmete z BREZPLAČNO PRIJAVO na e-motivator na tem linku https://www.alejandro.si/e-motivator/