Sveti les – Palo Santo

9,00 

Palo Santo ali “sveti les” izvira iz Južne Amerike. Je aromatično kadilo. Z njim iz prostora odstranimo negativno energijo in stres, hkrati pa v prostor vnesemo dobro energijo in kreativnost. Perujski Indijanci in šamani ga uporabljajo v svojih religioznih in magijskih obredih že tisočletja, pa tudi pri številnih težavah. Njegov vonj je bogat in aromatičen in nas sprošča, lajša simptome gripe in težave s prehladnimi obolenji. V poletnih mesecih pa odganja insekte. Zelo primeren je v pripravah na meditacijo, saj s svojim vonjem zvišuje vibracije in omogoča globjo povezavo z Izvorom. Prav tako Palo Santo spodbuja ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki se odprejo njegovi magičnosti.

Na zalogi

Lastnosti izdelka:

Visokokakovosten Palo Santo les.Trajnostno pridelan v Peruju.

Mere posamezne palčke so:10 x 1 x 1 cm

(Paket vsebuje 3 palčke)

Navodilo za uporabo:

Palo Santo palčko nežno in počasi prižgemo nad plamenom. Priporočamo, da ga prižgete nad plamenom sveče. Ko Palo Santo prižigamo prvič, pustimo, da nastane manjši plamen. Pomembno je, da plamena ne upihnemo.Šamani verjamejo, da s pihanjem plamena iz svojega telesa spuščaš in ugašaš svojo dušo.Palčko Palo Santa zato raje obrnemo navpično navzgor (da je plamen na zgornji strani), kjer se bo sam naravno ugasnil in začel spuščati prijeten in izjemno sproščujoč vonj po svetem lesu. Če plamen ne ugasne sam, z palčko pomahamo po zraku, da z vetrom plamen ugasnemo.

S palčko se pomikajte po svojem delovnem prostoru, domu, spalnici ali kjerkoli, kjer bi radi opravili obred energetskega čiščenja.. Bogat vonj vas bo navdal z občutkom miru in notranje jasnosti. S kadečo se palčko se sprehodimo po prostoru in s palčko med našo hojo delamo počasne kroge. S tem podaljšujemo tlenje in življenje Palo Santo dima. Ko zaključite, položite leseno palčko v ognjevarno kovinsko, stekleno ali keramično posodico, da sama ugasne ali pa s pihanjem podaljšajte njeno tlenje in dimljenje.Brez skrbi, palčka ne bo pogorela do konca, uporabljali jo boste lahko dlje časa. Naj vas začara magičnost svetega lesa